Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Καβακάς: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και αυτό μας δίνει δύναμη»

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 21:03 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΙεράπετρας μετά την ήττα από τα Χανιά. 

Μετά την ήττα στο Κρητικό ντέρμπι απέναντι στα Χανιά, ο τεχνικός του ΟΦΙεράπετρας Τίμος Καβακάς τόνισε στις δηλώσεις του ότι έχασαν για ακόμα ένα ματς στις λεπτομέρειες. 

Υπογράμμισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και αυτό είναι κάτι που τους δίνει δύναμη για την συνέχεια... ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για να βελτιωθούν.

Αναλυτικά:

«Νομίζω χάσαμε ακόμη ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, η ομάδα για θα έλεγα για δεύτερο παιχνίδι και αυτό του Λεβαδειακού και αυτό με των Χανίων που παίζουμε με ομάδες που έχουν σαν στόχο να πάρουν το πρωτάθλημα η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και αυτό που μας γεμίζει με δύναμη είναι ότι σιγά-σιγά παρουσιαζόμαστε πάρα πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς όμως στις λεπτομέρειες πάντα κάτι κάνουμε και το χαλάμε, η ουσία του πράγματος είναι ότι και στο σημερινό παιχνίδι δεν πήραμε τίποτα Αυτό που είπα και στα παιδιά μέσα και θα συνεχίσω να λέω υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μπορούμε να δουλεύουμε με τα παιδιά να τα βελτιώσουμε. Πάντως είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έχουνε κάνει και θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας και η διοίκηση έχει βάλει σαν στόχο να βοηθήσει την ομάδα αγωνιστικά όσο το δυνατόν περισσότερο με παίκτες. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά και να πετύχουν και αυτοί τους στόχους τους…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search