Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματοδοτήθηκε... και υλοποιείται το προπονητικό κέντρο του ΟΦI!

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 20:22 Γράφτηκε από τον
Ο ΟΦ Ιεράπετρας Ο ΟΦ Ιεράπετρας

Ένα όνειρο δεκαετιών τόσο για τον ΟΦΙ όσο και για την Ιεράπετρα φαίνεται... πως παίρνει σάρκα και οστά!

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 26-10-2020 χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η διαμόρφωση του γηπέδου του Κάτω Χωριού να γίνει το νέο προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του ΟΦ Ιεράπετρας, αναφέρει:

"Ένα όνειρο δεκαετιών για τον ΟΦΙ παίρνει σάρκα και οστά. Σήμερα Δευτέρα 26-10-2020 χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η διαμόρφωση του γηπέδου του Κάτω Χωριού με 470.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.

Ως γνωστό ο ΟΦΙ είχε αιτηθεί από τον Δήμο Ιεράπετρας την παραχώρηση του εν λόγω γηπέδου προκειμένου να φτιαχτεί και χρησιμοποιηθεί από τον ΟΦΙ ως προπονητικό κέντρο , και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας σε συνεδρίαση του εισηγήθηκε θετικά.

Από τότε μεσολάβησαν πολλές προσπάθειες , πολλές επισκέψεις στην Περιφέρεια τόσο του Δημάρχου Ιεράπετρας , όσο και του προέδρου του ΟΦΙ του κ. Χηνόπουλου αλλά και άλλων μελών του Δ.Σ. του ΟΦΙ.

Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και σήμερα βρισκόμαστε σε αυτήν την άριστη εξέλιξη.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη χάριν των ενεργειών του οποίου επιτεύχθηκε η χρηματοδότηση , ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλατζάκη ο οποίος αφενός δέχθηκε το αίτημα του ΟΦΙ αφεταίρου έκανε ότι μπορούσε για να υλοποιηθεί το εγχείρημα , ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας που συνέταξε πλήρη μελέτη αναβάθμισης του χώρου χάριν της οποίας επετεύχθη η χρηματοδότηση".

proponitirio kato xorio 1 radiolasithi.gr 750x375

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα