Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Αποφάσισαν εκ νέου σέντρα στις 29 Ιουνίου στη Super League 2

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 17:31 Γράφτηκε από τον

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση στη Super League 2 πήραν την απόφαση να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα στις 29 Ιουνίου από εκεί που σταμάτησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν έτσι ώστε να μπορεί να ξεκαθαρίσει κυρίως ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέϊ οφ και στη συνέχεια θα φανεί το κατα πόσον θα συνεχίσουν και οι υπόλοιπες ομάδες για τα πλέϊ άουτ που δύσκολα θα διεξαχθούν από την στιγμή που ήδη Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου έχουν υποβιβαστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Χανιά και ο Λεβαδειακός που έχουν ξεκινήσει κανονικά εδώ και καιρό προπονήσεις ζήτησαν το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 22 Ιουνίου ενώ ο Απόλλων Σμύρνης που δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις πρότεινε ως ημερομηνία την 5 Ιουλίου που δεν έγινε δεκτή. 

Αρκετές πάντως ήταν και οι ομάδες που αντέδρασαν έντονα και μια από αυτές ήταν και ο Πλατανιάς που ήταν κάθετα αντίθετος στο να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και μάλιστα ζήτησε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία κάτι που έγινε δεκτό αλλά η πρόταση του Πλατανιά απορρίφθηκε. 

Πάντως τις επόμενες ημέρες μια ειδική επιτροπή που θα συσταθεί να έχει επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού , την ΕΠΟ και την ΕΡΤ και εκεί θα διαφανεί κατά πόσο οι ομάδες θα μπορέσουν να τηρήσουν οικονομικά το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολο για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)