Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Γ. Ταουσιάνης: «Είμαστε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 16:07 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάννης Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάννης

Αφού έγιναν γνωστές οι αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε την κλήρωση τονίζοντας πώς οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, ευχόμενος ωστόσο η πανδημία να μην πλήξει άλλο το ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά ο ''κιτρινόμαυρος'' τεχνικός ανέφερε:

''Θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς άλλες δυσάρεστες συνέπειες εξαιτίας της πανδημίας, με την ελπίδα σύντομα να δούμε κόσμο στα γήπεδα προκειμένου να αποκτήσει το άθλημα την αίγλη που του αρμόζει. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα όσον αφορά την ποιότητα και τον ανταγωνισμό λόγω της παρουσίας πολλών ενισχυμένων ομάδων.

Για εμάς ο στόχος παραμένει ο ίδιος που υπήρχε και πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, να είμαστε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι για την πρεμιέρα ανεξαρτήτου αντιπάλου. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για περαιτέρω εξέλιξη και για να σταθεροποιήσουμε την αγωνιστική μας απόδοση σε υψηλά επίπεδα ώστε όπως προανέφερα να έχουμε τον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε ένα ποιοτικό και έμπειρο αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρώτη αγωνιστική.''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport