Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Θέμα: Θέλει να κρατήσει τον Ιατρούδη ο Εργοτέλης

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 15:42 Γράφτηκε από τον

Αρκετά είναι τα συμβόλαια που λήγουν μέσα στο καλοκαίρι στον Εργοτέλη και ένα έξ΄αυτών είναι και του Γιάννη Ιατρούδη. 

Ο υψηλόσωμος επιθετικός που στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος φέτος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης ουσιαστικά για όλη την αγωνιστική περίοδο μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα και ο Εργοτέλης αν και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον διατηρήσει στις τάξεις του έχει κάνει κάποιες επαφές μαζί του για να ανανεώσουν την συνεργασία τους. 

Ο 21χρονος σέντερ φορ αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να έχει μια χειροπιαστή πρόταση από ομάδα της Super League 1 όπου είναι και ο βασικός του στόχος και αυτό ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό. 

Όσο λοιπόν αυτή η πρόταση δεν έρχεται ο Εργοτέλης διατηρεί τις δικές του ελπίδες για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιατρούδη. 

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται ο νεαρός επιθετικός να έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις  με τον Εργοτέλη να έχει τις δικές του λιγοστές αλλά υπαρκτές πάντα ελπίδες για να κρατήσει τον παίκτη κάτι που θα αποτελέσει πολλαπλή επιτυχία για τους "κιτρινόμαυρους". 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport