Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης ο Εργοτέλης

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 19:23 Γράφτηκε από τον

Στον Εργοτέλη μπορεί να βρίσκονται σε αναμονή σε ότι έχει να κάνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα τεστ για τον κορωνοϊό αλλά την ίδια ώρα δουλεύουν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Ένα από τα συγκέκριμένα θέματα που ασχολούνται έντονα στους κιτρινόμαυρους τις τελευταίες ημέρες είναι ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας για την επόμενη σεζόν στη Super League 2. 

Στον Εργοτέλη βρίσκονται στο τελικό στάδιο πλέον της συμπλήρωσης του φακέλου και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να περάσει ένα σημαντικό σκόπελο για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να κάνει χωρίς εμπόδια τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά. 

Στις ομάδες της Super League 2 η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει δώσει καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης φακέλου την 30η Ιουνίου αλλά ο Εργοτέλης μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει καταθέσει τον φάκελο του ο οποίος αναμένεται να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport