Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Σε εγρήγορση ο Εργοτέλης για την επιστροφή στις προπονήσεις

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 11:36 Γράφτηκε από τον

Σε εγρήγορση βρίσκονται στον Εργοτέλη πλέον μετά τη χθεσινή απόφαση της Super League 2 για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιουνίου. 

Στην κρητική ομάδα ήταν αρνητικοί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση οι ομάδες να ξαναμπούν στο γήπεδο πλέον στην κρητική ομάδα σηκώνουν μανίκια για να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις. 

Βάσει πρωτοκόλλου το πρώτο πράγμα που θα κάνουν στον Εργοτέλη είναι τα τεστ σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον κορωνοϊό και εν συνεχεία αν όλα πάνε καλά προς το τέλος της εβδομάδας η αρχές της επόμενης θα αρχίσουν ατομικές προπονήσεις τις πρώτες ημέρες και στη συνέχεια θα μπουν σε επίπεδο ομαδικών προπονήσεων. 

Σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές όλοι βρίσκονται στο Ηράκλειο και οι ξένοι , πλην των δύο Αιγύπτιων Ραμέζ και Ατέφ που είναι δανεικοί από την Γουάντι Ντέγκλα και βρίσκονται στην πατρίδα τους. Με τα τωρινά δεδομένα και οι δύο δύσκολα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα καθώς στον Εργοτέλη θεωρούν ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό τους εκ των έσω. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)