Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Λ. Κορνάρος: «Το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερο από την σημερινή μας εμφάνιση»

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 20:39 Γράφτηκε από τον
Ο προπονητής της Κ19 του Εργοτέλη, Λευτέρης Κορνάρος Ο προπονητής της Κ19 του Εργοτέλη, Λευτέρης Κορνάρος

Μπορεί η Κ19 του Εργοτέλη να επικράτησε με ένα υψηλό σκορ (4-0) επί της Παναχαϊκής ωστόσο ο τεχνικός του, Λευτέρης Κορνάρος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του αναφέροντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο παρά την έκταση του σκορ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη γενική μας εικόνα ως ομάδα, εκτός απο ορισμένα διαστήματα. Ενώ ξεκινήσαμε αρκετά καλά και προηγηθήκαμε μάλιστα αρκετά νωρίς δεν συνεχίσαμε σε υψηλό ρυθμό έχοντας μέτριες και αργές αξιολογήσεις στις ενέργειες μας. 

Παρ όλα αυτά δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις χωρίς όμως να έχουμε ανάλογα τελειώματα. 

Στο 2ο ημίχρονο και πάλι τα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν αρκετά φλύαροι και αργοί και δεν εκμεταλλευτήκαμε  τους κενούς χώρους που δημιουργούνταν  από την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ψηλά ο αντίπαλος. Το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού και από το 2-0 και μετά  ουσιαστικά αποβάλαμε το όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί και από εκεί και έπειτα είχαμε ενα σχετικά καλό διάστημα ως και το τέλος.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το ταβάνι της ομάδας μας σίγουρα είναι κατά πολύ υψηλότερο από την σημερινή μας εμφάνιση! Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την εκπαίδευση και σίγουρα δε μένουμε στο αποτέλεσμα αυτό καθ' αυτό. Καλή συνέχεια στη Παναχαική.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)