Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά (pics)

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 19:15 Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Χανιά παρουσίασε το προπονητικό επιτελείο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας συνεχίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης, με άμεσο συνεργάτη – προπονητή φυσικής κατάστασης τον Ηλία Παπαθανασίου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Απόστολο Λεκίδη. Στη θέση του τεχνικού διευθυντή και φέτος παραμένει ο Γιώργος Τουλουπάκης. 

Τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου είναι ο Παναγιώτης Κονομάρας (προπονητής φυσικής κατάστασης) και ο Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης).

Ο Π. Κονομάρας είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης των αθλητών. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή φυσικής κατάστασης (UEFA Football Fitness Specialist) και διπλώματος Perfomance Analysis. Την τελευταία διετία ήταν στην Κύπρο, σε Αρη Λεμεσού και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε Καλλονή, Παναργειακό, ΑΟ Χανιά, Επισκοπή και Πανθρακικό (Κ20).

Konomaras 768x512

Ο Χ. Αποστολίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές αναφορικά με την ανθρώπινη απόδοση και υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A και έχει πιστοποίηση ανάλυσης (Perfomance Analysis). Έχει εργαστεί σε Ηρακλή (γυμναστής αποκατάστασης και παλιότερα προπονητής στις ομάδες Κ13 και Κ14), Αρη (προπονητής Κ17), Anatolia College (γυμναστής), Εθνικό Πυλαίας (προπονητής Κ11).

Apostolidis 768x512

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου και τη φετινή περίοδο θα είναι ο χειρουργός-ορθοπεδικός Γιάννης Φραγκιουδάκης. Για ακόμη μια χρονιά η ομάδα συνεργάζεται με τον φυσικοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα, ενώ μασέρ είναι οι Αιμίλιος Ντούλη και Στέλιος Μαυριγιαννάκης.

Maser 768x512

Φροντιστές θα είναι και φέτος οι Αποστόλης Κουνδουράκης και Γιώργος Αποστολάκης.

Team 768x512

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)