Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η τακτική προσέγγιση του ματς από Βοσνιάδη και Ταουσιάνη

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 14:41 Γράφτηκε από τον

Τα συστήματα που χρησιμοποιούν Βοσνιάδης και Ταουσιάνης στο κρητικό ντέρμπι

O Aλέκος Βοσνιάδης κατεβάζει τα Χανιά με σύστημα 4-4-2 με τον Κουτζαβασίλη κάτω από τα δοκάρια στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Ρέντζα και αριστερά τον Σωτηράκο με τους Ανδρέου και Γρομητσάρη στα στοπερ.

Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Καρλίτος και Παναγιωτούδης με τους Βρεττό και Μπραμπίγια στα πλάγια, ενώ το δίδυμο στην επίθεση αποτελείται από τους Μασένα και Διαμαντόπουλο.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους βρίσκονται οι: Λαμπίρης, Φοντέ Καμαρά, Nικολιτς , Αναστασόπουλος, Δημητριάδης, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Γιάκος, Σουντουρά.

Ο Γ. Ταουσιάνης από την μεριά του επιλέγει ένα σύστημα 4-2-3-1 στο ματς με τον Κατσιμήτρο κάτω από τα δοκάρια στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κατσούρι , στο αριστερό τον Ποζατζίδη και στα στόπερ τους Μπάτζιο και Μαζουλουξή.

Τα δύο αμυντικά χαφ είναι οι Τσέλιος και Πέϊος με τον Μπουτσάκη πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή να πλαισιώνεται δεξιά από τον Κουάτεγκ και αριστερά από τον Κόνραντ με τον Μανουσάκη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Εργοτέλη βρίσκονται οι: Τζελέπης, Πατρινός, Κωστανάσιος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης, Κόλα, Αλεξάκης, Σερβιλάκης, Nεράλ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα