Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Και με τη βούλα του Γ.Ε.Μ.Η η ΠΑΕ Χανιά

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 17:12 Γράφτηκε από τον

ΠΑΕ Χανιά και με τη βούλα θα ονομάζεται πλέον ο  πρώην Α.Ο.Χ/Κισσαμικός καθώς η Χανιώτικη ομάδα πήρε την σχετική έγκριση από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο για την αλλαγή του διακριτικού τίτλου της ομάδας σε ΠΑΕ Χανιά. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά αναφέρει: 

"Το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας με το όνομα ΠΑΕ Χανιά έχει πάρει "σάρκα και οστά" μετά και την επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αλλαγής του διακριτικού τίτλου.

Οπως αναφέρει σε επιστολή του το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) από τις 10 Οκτωβρίου 2019 η απόφαση για την έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 1 του καταστατικού της ΠΑΕ, που αφορούσε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου σε "Π.Α.Ε. - Χανιά".

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ΠΑΕ Χανιά ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (4-0). Η συνέχεια, όταν αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας και στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε δίπλα μας! Ο κόσμος των Χανίων είναι αυτός που θα δώσει δύναμη και ώθηση στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Ενας νομός, μία καρδιά, μία ομάδα, ΠΑΕ Χανιά". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ