Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρκουμανέας: Κοντά στα 3.000 τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα

Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 11:53

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Αρκουμανέας έκανε λόγο για ένα αύξηση στις μολύνσεις και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν σήμερα θα δούμε πάνω από 3.000 κρούσματα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε πως θα είναι κοντά σε αυτό τον αριθμό.

«Υπάρχει έντονη διασπορά, που παρατηρείται κυρίως λόγω της μετάλλαξης Δέλτα, και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αλλά πρέπει να εξετάζουμε κι άλλους δείκτες, δείκτες που δεν είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, όπως ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων», σχολίασε αρχικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ο οποίος είχε αναφέρει πως θα έχουμε 1.500 κρούσματα πριν από μια εβδομάδα ακριβώς.

«Θα ανακοινώσουμε αυξημένα κρούσματα σήμερα, κοντά στα 3.000»

«Και σήμερα θα δούμε αύξηση των κρουσμάτων. Θα ανακοινώσουμε αυξημένα κρούσματα αλλά πρέπει να μάθουμε να κοιτάμε και τον αριθμό όσων έχουν εμβολιασθεί και τον μέσο όρο ηλικίας», ανέφερε τονίζοντας πως «η λύση είναι στον εμβολιασμό», ενώ προέταξε παράλληλα πως το σημαντικό είναι ότι παρά την αύξηση στις μολύνσεις δεν έχουν αυξηθεί ούτε οι εισαγωγές ούτε οι διασωληνωμένοι.

«Θα είναι κοντά στα 3.000 κρούσματα αλλά να βλέπουμε και τα άλλα όπως τα ρεκόρ στα τεστ που γίνονται. Με τα τεστ σπάμε τη διασπορά», προσέθεσε ο κ. Αρκουμανέας, εκφράζοντας πως «οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν».

Πηγή: iefimerida.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα