Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σβίγκου: O κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να δοξαστεί κρυπτόμενος

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 18:23

Σε τηλεοπτική παρέμβασή της στον Alpha και τους δημοσιογράφους Ρ. Τζίμα και Σπ. Λάμπρου, η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Ράνια Σβίγκου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην άρνηση του Κ. Μητσοτάκη να συμμετάσχει σε debate με τον Αλ. Τσίπρα.

Όπως υπενθύμισε, «ο κ. Μητσοτάκης πριν από έναν μήνα, έλεγε “προκηρύξτε εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλετε”. Τώρα προσπαθεί να δοξαστεί κρυπτόμενος. Τι ακριβώς φοβάται ο κ. Μητσοτάκης»; αναρωτήθηκε η Ρ. Σβίγκου. «Δεν έχει την αυτοπεποίθηση να παρουσιάσει τους προγραμματικούς του πυλώνες απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα; Τι άλλαξε μέσα σε ένα μήνα από τότε που έλεγε όσα debate θέλετε; Κάτι έχει αλλάξει. Αν δεν έχει αλλάξει, έλεγε ψέματα τότε».

Για την υπόθεση Μοροπούλου και τις αντικρουόμενες δηλώσεις εκπροσώπων της ΝΔ

Σχετικά με την απόσυρση της υποψηφιότητας Μοροπούλου, η υποψήφια βουλευτής Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αναφέρθηκε στις αλληλοαντικρουόμενες αντιδράσεις της ΝΔ. «Χθες, όταν βγήκε το δημοσίευμα είδαμε τον κ. Θεοδωρικάκο σε συνέντευξη του , να λέει ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα, έχει απαντήσει η κ Μοροπούλου”, και λίγες ώρες μετά είδαμε η ίδια να αποσύρεται. Εν τω μεταξύ, είχε κάνει δήλωση η κ. Μοροπούλου στην οποία κατηγορούσε τα δημοσιεύματα και την αποκάλυψη του Documento. Στις αιτιάσεις του εκπροσώπου της ΝΔ στο πάνελ, ότι δεν έκανε καμιά παράνομη ενέργεια, ούτε ηθικά, ούτε νομικά, κι ότι, μάλιστα, απέσυρε την υποψηφιότητά της, η Ράνια Σβίγκου είπε: «Ή τα έκανε όλα καλά, και λανθασμένα εσείς την αποπέμψατε από το ψηφοδέλτιο, ή τα έκανε λάθος. Θα πούμε και μπράβο, δηλαδή»;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)