Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Η ΓΣΕΕ στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και στη Χαλυβουργική

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 12:17

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Συνομοσπονδίας επισκέφτηκε τη Πέμπτη τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τη Χαλυβουργική όπου και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τα οποία βρίσκονται υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τους φόβους τους για το τι μέλλει γενέσθαι, με τη ΓΣΕΕ να τονίζει ότι θα παραμείνει στο πλευρό τους και θα συνεχίζει να ασκεί πιέσεις ώστε να υπάρξει επιτέλους πολιτική βούληση για να διασφαλιστεί το σύνολο των θέσεων εργασίας και η παραγωγική βάση στα Ναυπηγεία που θα κρατήσει ζωντανή την υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο.

Στην ιδιότυπη ομηρία των εργαζομένων από τον μεγαλομέτοχο με τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής στα εργασιακά τους δικαιώματα και γενικότερα στο μέλλον της χαλυβουργικής επικέντρωσαν τη συζήτηση οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση. Οι εκπρόσωποι της Συνομοσπονδίας επισήμαναν την αναγκαιότητα να υπάρχει κοινός συντονισμός ΓΣΕΕ, Σωματείου Εργαζομένων, ΠΟΕΜ και Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας ώστε να συνεχιστούν οι ενέργειες και οι προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από το να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ