Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Διευθυντής του «Βήματος»: Ο Τσίπρας εγκαλείται από το «κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων»

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 22:20

Στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τη βίλα στα Λεγραινά που ενοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρενέβη με ανάρτησή του ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα» Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος πέταξε… μπηχτή προς το κυβερνών κόμμα, χαρακτηρίζοντάς το «κόμμα μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων».

Ο κ. Καρακούσης έγραψε στο twitter:  

Ο κ.Τσίπρας εγκαλείται για την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας.Εδωσε απαντήσεις,οι οποίες αμφισβητούνται από κάποιους. Ισως να υπάρχουν ''σκιές''.Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω ότι εγκαλείται από κόμμα μεγαλοιδιοκτητών ακινήτων, η απόκτηση των οποίων δεν ήταν πάντα χωρίς ''σκιές''.

Νωρίτερα με δική της παρέμβαση στα σόσιαλ μίντια, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε και αυτή στο γεγονός, κάνοντας λόγο για… Κίτρινο Τύπο και για «δημοσιογραφία’ που εκμεταλλεύεται, διαστρεβλώνει ή υπερβάλλει κάποια είδηση προκειμένου να προσελκύσει αναγνώστες δημιουργώντας εντυπώσεις…»

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

«Και ναι κύριες και κύριοι έχουμε νικητή. «Κίτρινος Τύπος είναι η ‘δημοσιογραφία’ που εκμεταλλεύεται, διαστρεβλώνει ή υπερβάλλει κάποια είδηση προκειμένου να προσελκύσει αναγνώστες δημιουργώντας εντυπώσεις» (Ορισμός από το λεξικό American heritage.)»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)