Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου​

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 22:46

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενη από το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου, από το Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, και τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε:

«Η κορυφαία αντιδικτατορική εξέγερση της νεολαίας το 1973 εξέφρασε τα αισθήματα του λαού, ενάντια στο φασισμό και την χούντα στη χώρα μας.

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου, Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και κυρίως ως προς την ανθρωποκεντρική του διάσταση:

-Ψωμί για τον άνθρωπο, την διαβίωση και τη ζωή του.

-Παιδεία για τον άνθρωπο μέλος της Κοινωνίας.

-Ελευθερία για τον άνθρωπο-πολίτη της Δημοκρατίας.

Φέτος, η πλέον αρμόζουσα τιμή για το Πολυτεχνείο και τους αγωνιστές του είναι να αφουγκραστούμε και να ενστερνιστούμε τα διαχρονικά μηνύματα του και ειδικά όσοι σήμερα αψηφούν τους κινδύνους για την υγεία και την ίδια τη ζωή του ανθρώπου αλλά και αυτοί που αντί της θεσμικής και δημοκρατικής συνεννόησης, επιλέγουν αυταρχικές και μονομερείς Κυβερνητικές αποφάσεις.

Το Πολυτεχνείο ζει και θα συνεχίσει να ζει, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες στις καρδιές μας και στον αγώνα μας για μια δίκαιη κοινωνία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα