Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Βαρύτατες καταγγελίες για Novartis: Ήταν οργανωμένη η παραπληροφόρηση, δεν αποκλείω τα κίνητρα να ήταν πολιτικά

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 18:25

«Ζητώ συγγνώμη» επανέλαβε η Ιωάννα Μάνδρου, κάνοντας λόγο για «οργανωμένη παραπληροφόρηση» με πιθανά «πολιτικά κίνητρα» στην υπόθεση Novartis και τις ψευδείς πληροφορίες που μετέφερε.

 

Για «οργανωμένη παραπληροφόρηση» μίλησε σε νέα της τοποθέτηση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μάνδρου, η δικαστική συντάκτρια της «Καθημερινής», μετά και τη γραπτή συγγνώμη στην εφημερίδα για τα όσα έγραψε περί παραπομπής Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για Novartis.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis, η υπόθεση της δίωξης Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη, για τη φερόμενη σκευωρία της Novartis, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Παρά την παραπομπή σε δίκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο των Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη, για κατάχρηση εξουσίας, πληροφορίες από το περιεχόμενο του βουλεύματος, δείχνουν ανατροπή του σκηνικού της σκευωρίας, που φέρεται ότι, εξυφάνθηκε από τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με βραχίονα του την τότε Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, σε βάρος των δέκα πολιτικών προσώπων.

 
 
 
 

Η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δεν απέκλεισε μάλιστα πολιτικά κίνητρα, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να το θεωρήσω λάθος ή αφελές». Επανέλαβε τη συγγνώμη της στους αναγνώστες, τους τηλεθεατές και τους ακροατές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η πληροφόρηση που είχαμε από τις ανώτατες δικαστικές πηγές όλος ο ελληνικός Τύπος δεν ήταν σωστή».

Τόνισε δε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στα 38 χρόνια που δημοσιογραφεί. Εμφανώς ενοχλημένη επίσης γιατί, όπως είπε, χρησιμοποιήθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, δήλωσε ότι «νιώθω την ανάγκη να φύγω από αυτό το επάγγελμα».

Ακούστε το ηχητικό:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr