Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

«Πόλεμος» παιδικών σταθμών και γονιών για τα χαμένα δίδακτρα

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 15:16

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ παιδικών σταθμών και γονιών για τα χαμένα δίδακτρα, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες διευθυντές στέλνουν μηνύματα σε γονείς πιέζοντάς τους να πληρώσουν.

Απάντηση στις καταγγελίες έδωσε ο Γιώργος Σταθόπουλος, Πρόεδρος Πανελ. Ομοσπονδίας Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμού.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μέλη μας αυτοί οι οποίοι ζητούν δίδακτρα από τους γονείς για δύο λόγους. Υπάρχει ένας μηχανισμός σε όλα τα μέλη όλων των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με τα δίδακτρα. Το δεύτερο είναι πως εμείς πρώτα απ ΄όλα είμαστε παιδαγωγοί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά και οι γονείς καθώς η ψυχική τους υγεία», τόνισε ο κ. Σταθόπουλος.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικα,ο πρόεδρος τόνισε πως θέλουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα έχει ανθρωπιά , ηθική και μέριμνα.
«Η πολιτεία έχει φροντίσει για την λειτουργία των επιχειρήσεων και για εμάς, οπότε εμείς είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τα παιδιά», ανέφερε.

Στην ερώτηση για το αν τελικά οι γονείς θα πληρώσουν αυτούς τους μήνες που είναι κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί, ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε.
«Εμείς δεν κάνουμε τηλεδιασκέψεις, αλλά έχουμε ένα προτέρημα έχουμε τους γονείς συνεργάτες. Mόλις τελειώσει όλο αυτό θα εκτιμήσουμε τι θα γίνει. Όσοι γονείς έχουν δώσει προκαταβολές θα δούμε πως θα συμψηφισθούν. Όσοι γονείς έχουν υποχρεώσεις, ίσως γίνει κάποια έκπτωση και φυσικά θα σταλεί ερωτηματολόγιο ώστε να ξέρουμε κάθε γονιός τι έχει να αντιμετωπίσει.

pontiki.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ