Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Προληπτική απολύμανση στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης)

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 11:39

Στο πλαίσιο της συνολικής κυβερνητικής προσπάθειας για την αποτροπή διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί προληπτική απολύμανση στους χώρους του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο Διοικητήριο, η απολύμανση εντάσσεται στα προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται εξ αρχής σε όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης).

Ήδη, ευπαθείς ομάδες δημοσίων υπαλλήλων εργάζονται εξ αποστάσεως, σε άλλους που κρίθηκε αναγκαίο δόθηκε άδεια ειδικού σκοπού, η συναλλαγή με το κοινό πραγματοποιείται αποκλειστικά από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ τηρουμένων αυστηρών μέτρων για τον μη συνωστισμό του κοινού στους υφιστάμενους χώρους υποδοχής, ενώ σε κάθε όροφο έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά και απολυμαντικά υγρά.

Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου: "Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και πάνω από όλα υπεύθυνοι. Με σεβασμό στους πολίτες και το στελεχιακό μας δυναμικό, ατομικά και συλλογικά ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, διότι προστατεύοντας τους εαυτούς μας προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας.

Ο κορωνοϊός δεν είναι ανίκητος. Η έκβαση της "μάχης" θα κριθεί από τη δική μας στάση και συμπεριφορά".

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)