Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Με τηλεδιάσκεψη το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 21:16

Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε, με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών και με αντικείμενο τη χάραξη κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού στον Τουρισμό.

Ο Υπουργός στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η υγεία των πολιτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διατήρησης επαφών με τις αγορές, με τους tour operators, αλλά και με τις αεροπορικές εταιρείες, για να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε επισκέπτες όταν θα γίνει η άρση των απαγορεύσεων.

Στην τηλεδιάσκεψη που κράτησε πάνω από δύο ώρες, ο κ. Θεοχάρης άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις των 14 Αντιπεριφερειρχών/ Εντεταλμένων συμβούλων που του εξέθεσαν την κατάσταση στις Περιφέρειές τους, ζήτησαν υποστήριξη για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά κυρίως στάθηκαν στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν μετά το τέλος της κρίσης στο πλαίσιο ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τους Αντιπεριφερειάρχες ότι θα υπάρχει συνεχώς ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, ότι προετοιμάζεται πρόγραμμα δράσεων, ότι θα σχεδιαστεί ειδική διαδικτυακή καμπάνια που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και ότι θα δοθεί έμφαση και στην ενεργοποίηση του εσωτερικού τουρισμού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ