Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

«Άφαντος» ο πρωθυπουργός την πρώτη ημέρα

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 09:28

Του Βασίλη Σκουρή 

 

Στόχος η προστασία της εικόνας του;-Στο κάδρο μόνο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας!

Έχει ασφαλώς τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον: Την πρώτη ημέρα της μεγάλης κακοκαιρίας, με την κατάρρευση του κράτους, με εκατοντάδες πολίτες εγκλωβισμένους στους πιο ακριβούς δρόμους της χώρας («με 2,80 ευρώ διέλευση και διαμονή» γράφτηκε πικρόχολα στο διαδίκτυο), με εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ο πρωθυπουργός φρόντισε να απουσιάσει εντελώς -και …επιμελώς- από την επικαιρότητα

Η στήλη δεν διαθέτει καμία αμφιβολία ότι –ανεξαρτήτως αποτελέσματος- συντόνιζε κυβέρνηση και κρατικό μηχανισμό για να σωθεί οτιδήποτε μπορούσε να σωθεί. Και σε καμία περίπτωση δεν υπονοεί ότι ο πρωθυπουργός ήταν απών από την προσπάθεια.

Σημειώνει όμως –και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά- ότι ο πρωθυπουργός την ημέρα της δοκιμασίας εκατομμυρίων συμπατριωτών μας επέλεξε να μην έχει καμία εμφάνιση-ούτε καν δήλωση.

Τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί ήταν σε μια –επικοινωνιακή και πάλι- επίσκεψη σε άστεγους στον Πειραιά, ενόψει της κακοκαιρίας, χωρίς μάλιστα να δώσει λύση σε κάποιο πρόβλημά τους!

Είναι σαφές πως ο σχεδιασμός του Μαξίμου ήταν τη μέρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας των πολιτών ο πρωθυπουργός να μην εμφανιστεί δημοσίως, για την «προστασία» της εικόνας του. Το ίδιο και άλλοι υπουργοί.

Στο κάδρο έμεινε μόνο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης- αλλά ο εκσυγχρονιστής Κύπριος «τα ήθελε και τα έπαθε»!

Αν φανεί φως στην άκρη του τούνελ, όμως, αν το κράτος αρχίσει να αντιδρά, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως και ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί και οι υπουργοί!

πηγή ieidisis.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr