Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Αυτοψία ΥφΑΑΤ Σίμου Κεδίκογλου στην Εύβοια με αφορμή την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:44

Σε περιοδεία-αυτοψία σε περιοχές της Εύβοιας για τον έλεγχο της κατάστασης των υποδομών από την κακοκαιρία «Ελπίς», πραγματοποίησε εκτάκτως ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου συνοδευόμενος από τοπικούς φορείς.

Ειδικότερα, ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Ευβοίας, επισκέφτηκε τον Δήμο Κύμης –Αλιβερίου όπου ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου και τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Κωνσταντίνο Δημά για την κατάσταση του δικτύου και για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία, καθώς και την πορεία αποκατάστασης όσων περιοχών επλήγησαν.

«Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στον ευρύτερο Δήμο. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους τοπικούς φορείς, τα συνεργεία αποχιονισμού και αυτά του ΔΕΔΔΗΕ που για άλλη μια φορά εργάστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά», ανέφερε σχετικά και διαβεβαίωσε ότι ο μηχανισμός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το επόμενο κύμα χιονιά που αναμένεται για απόψε. Ενημέρωσε δε ότι το οδικό δίκτυο στην περιοχή, παραμένει ανοιχτό,

«Σε εγρήγορση βρίσκεται σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας», κατέληξε.

Ο κ. Κεδίκογλου, παραμένει στην Εύβοια για την εποπτεία στον συντονισμό των υπηρεσιών για την άμεση επίλυση προβλημάτων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr