Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

PCR: «Στο Χαλάνδρι τα κάνουμε με 25 ευρώ» - Άδειασμα του Δημάρχου στη κυβέρνηση

Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 09:24

Όλοι ξέρουμε ότι στις περισσότερες χώρες τα PCR παρέχονται δωρεάν, τονίζει με νόημα ο Σ. Ρούσσος.

Με αιχμηρό τρόπο, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, στηλιτεύει τη διαχείριση της υπόθεσης των PCR εκ μέρους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο κ. Ρούσσος επισημαίνει ότι ο Δήμος Χαλανδρίου έχει υπογράψει σύμβαση με μόλις 25 ευρώ αντί για 47 που ανακοίνωσε πανηγυρικά το κυβερνών κόμμα.

Προσθέτει, δε, ότι πλέον άπαντες γνωρίζουν πως στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το μοριακό τεστ, παρέχεται δωρεάν. Τα 47 ευρώ, μόνο μονόδρομο δεν αποτελούσαν για την κυβέρνηση.

«Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την τιμή του μοριακού τεστ ανίχνευσης του κορονοιού και για την επιβολή πλαφόν στα 47 ευρώ,που παρουσιάστηκε ώς δήθεν μεγάλη παρέμβαση στην ελεύθερη αγορά,ενημερώνω ότι ο δήμος Χαλανδρίου έχει ενεργή σύμβαση με ιδιωτικό εργαστήριο για την ανίχνευση κορωνοιού για τους υπαλλήλους του δήμου με μοριακό τεστ στην τιμή των 25 ευρώ,από τον Μάιο του 2021.

Η τιμή αυτή επιβαρύνεται με 10 ευρώ εφόσον γίνεται μαζικά σε χώρο του δήμου ,ενώ υπάρχει και πρόβλεψη για κατ' οίκον δειγματοληψία στην τιμή των 40 ευρώ. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πια οτι στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το τεστ ελέγχου παρέχεται δωρεάν στις δομες υγείας...», υπογραμμίζει δηκτικά ο κ. Ρούσσος, παραθέτοντας, μάλιστα, τα σχετικά στοιχεία.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Χαλανδρίου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr