Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022

Χτύπησαν στο νεφρό 8χρονο μαθητή μετά από bullying! – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 22:59

Ξεσπά ο πατέρας ενός 8χρονου μαθητή που όπως καταγγέλλει έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητές τους στο σχολείο.

Μετά από υπομονή δύο χρόνων, όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να καταθέσει μηνύσεις για τα όσα περνάει το παιδί του μέσα στο σχολείο λέγοντας ότι έχουν χτυπήσει το παιδί στο νεφρό.

Το ποτήρι ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όταν ο γιος του στο σπίτι του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

«Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. Το παιδί έρχεται στις δέκα το βράδυ και μου λέει ”μπαμπά πονάω”. ”Που πονάς παιδί μου” και μου λέει ”εδώ πέρα”. Του λέω ”δεν βγήκες έξω να παίξεις, μήπως σε χτύπησε ο αδερφός σου” γιατί έχω και τρία παιδιά, ”Οχι” μου λέει ”ήρθε αυτός, με χτύπησε από πίσω και πονάω από το πρωί πίσω στο νεφρό”.

Ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι άφησαν το θέμα να… σέρνεται. «Τον χτύπησαν από πίσω, γυρισμένη πλάτη και του ήρθε και του έχωσε μια γροθιά πίσω στο νεφρό. Απρόκλητα, όχι να έχει γίνει κάτι και έπεσε κάτω και έκλαιγε».

Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην Α’ Δημοτικού. Τότε σύμφωνα με τον πατέρα του στοχοποιήθηκε από τρεις συμμαθητές του και το bullying έγινε συστηματικό. «Είχαν ξεκινήσει να του κάνουν κάτι τέτοια από την Α’ Δημοτικού. Κάποιες καρπαζιές, να τον απαξιώνουν μέσα στην τάξη και να τον βρίζουν. Του έλεγαν είσαι γάιδαρος, είσαι βάτραχος τέτοια πράγματα, αθώα ας τα πούμε έτσι. Εγώ σε όλη τη διάρκεια της Α’ και Β’ Δημοτικού πήγαινα συχνά πυκνά στον διευθυντή και του έλεγα ”κοίταξε συμβαίνουν αυτά. Τι κάνουμε;” μου λέει ”είναι μικρά παιδιά, παίζουν τα ξαναβρίσκουν γιατί τους βλέπω και παίζουν μπάλα έξω”. Πέμπτη πρωί έρχεται το παιδί τρέχοντας με αγκαλιάζει και μέσα στα κλάματα και μου λέει ”μπαμπά θα σε σκοτώσουν”. Τρελάθηκα… Του λέω ”ο πατέρας σου δεν είναι πουθενά μπλεγμένος οπότε δεν υπάρχει κάποιος που να με κυνηγάει και κατά δεύτερον ποιος σου είπε ότι θα με σκοτώσουν”. Μου λέει ”αυτός και αυτός μου είπε αυτό το πράγμα και ότι θα σε σκοτώσει και ότι θα σκοτώσει την μαμά και τον μπαμπά. Του λέω.. ”Μην σε απασχολεί θα το λύσω”».

Οπως επισημαίνει ο πατέρας… «Από τις αρχές του χρόνου έχουν ξεκινήσει πιο έντονα τα σπρωξίματα, πιο έντονες οι λογομαχίες πιο έντονες συμπλοκές. Έρχεται το παιδί συνεχώς νευριασμένο, δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο δεν θέλει να παρακολουθεί τα μαθήματα»

Ο διευθυντής του δημοτικού στη Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των τριών μαθητών, έκανε και ο ίδιος συστάσεις στα παιδιά αλλά το bullying συνέχισε να υφίσταται.

Οι μέρες που ο 8χρονος επέστρεφε σπίτι χτυπημένος γίνονταν όλο και περισσότερες με το πέρασμα του χρόνου.

Με τις μηνύσεις του ο πατέρας που στρέφεται κατά του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ζητάει την προστασία του παιδιού του. Οι νέες καταγγελίες για bullying έρχονται να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες ανάλογες το τελευταίο διάστημα σε σχολεία ολόκληρης της χώρας. Με τις περιγραφές να προβληματίζουν όλο και περισσότερο.

Πηγή: newsit.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr