Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Η μητέρα ήταν διαιτητής (Video)

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 09:10

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Τι έλεγε η μητέρα σε παλιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της και την ΤζωρτζίναΣοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο με την υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, τα οποία, αν και είχαν διαφορετικό ιατρικό ιστορικό, πέθαναν με παρόμοια κλινική εικόνα μέσα σε τρία χρόνια.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών είχε μιλήσει στο παρελθόν στο Αχαΐα News και τη Βικτωρία Δαράτου για τη γνωριμία με τον σύζυγό της στο γήπεδο και την αγάπη της Τζωρτζίνας για το ποδόσφαιρο.


Δείτε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στη Πάτρα: Πως σχετίζεται η Ελένη Μενεγάκη με τους γονείς

«Ήταν πριν τρία χρόνια, των Φώτων, έπαιζε ως τερματοφύλακας ο σύζυγός μου. Διαρκώς μιλούσε με εμένα. Έφαγε ένα γκολ, αλλά κέρδισε η ομάδα με 7-1. Δεν μου παραπονέθηκε μετά, ίσα ίσα με τα συγχαρητήρια που μου έδωσε, τον γνώρισα καλύτερα» είχε εξομολογηθεί η μητέρα στο τοπικό κανάλι το 2015.


«Αν η κόρη μου μού έλεγε ότι θέλει να ασχοληθεί και εκείνη με τη διαιτησία, θα της έλεγα εννοείται. Ο αθλητισμός είναι το Α και το Ω. Η κόρη μου είναι τρελαμένη με τη μπάλα οπότε τη βλέπω να γράφεται στο ποδόσφαιρο» είχε αναφέρει ακόμη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο T-live:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr