Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της Γιωργίνα Αντωνακάκη, με την Ελληνίδα λίμπερο να ενσωματώνεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022/23.
Η 20χρονη αθλήτρια από το Ηράκλειο σε δηλώσεις που παραχώρησε υπογράμμισε πως νιώθει ιδιαίτερη χαρά που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό τον οποίο και χαρακτήρισε ως μια ιστορική ομάδα ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να βοηθήσει τη νέα της ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γιωργίνα Αντωνακάκη. Η Ελληνίδα λίμπερο (ημ. γέννησης 16/9/2002) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιωργίνα Αντωνακάκη στο olympiacossfp.gr:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που θα αγωνιστώ φέτος με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου όσο περισσότερο μπορώ. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη και εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά».