Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Εμπειρίες και διακρίσεις στην Αθήνα για νεαρούς αθλητές του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Juniors

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 15:16 Γράφτηκε από

Επτά παιδιά απο τα παιδοεφηβικά τμήματα βόλει του ΟΦΗ (απο12 έως 16 ετών), συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Juniors Elite Κ19 Cup II ) που διεξήχθη στις 25 Μαρτίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ., στο πλαίσιο των διοργανώσεων της Elite Series.

Οι αθλητές του ΟΦΗ, πέρα απο τις σημαντικές εμπειρίες, είχαν και επιτυχίες, με κορυφαία αυτή του αθλητή του ΟΦΗ Κωσταντίνου Βένιου, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των αγοριών Κ19.

Τους αθλητές του ΟΦΗ, που συμμετείχαν στους αγώνες συνόδευσε στην Αθήνα, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ και παλιός αθλητής της ομάδας Γιώργος Μονιάκης.

Οπως ανέφερε «ευχαριστώ πολύ τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη. Εγιναν δυνατά παιχνίδια και οι αθλητές μας, κέρδισαν σημαντικά εφόδια, καθώς μέσα απο αυτούς τους αγώνες, αποκτούν εμπειρίες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, για την υποστήριξη του, σε ολο αυτό που κάνουμε».

Οι αθλητές του ΟΦΗ απο τα παιδοεφηβικά τμήματα που συμμετείχαν στους αγώνες είναι οι:

  • Κωσταντίνος Βένιος (1η θέση)
  • Ιπποκράτης Χρηστάκος
  • Ιωάννης Γωνιωτάκης
  • Μίνος Τσαγκαράκης
  • Αγγελος Νοικοκυράκης

Δημήτρης Τσομπανάκης

  • Δημήτρης Τσαμάνδουρας.

Να σημειωθεί ότι τους αγώνες παρακολούθησε ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός προπονητής Beach Volley Τίε Σαντάνα, o οποίος έκανε και τις απονομές στους νικητές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search