Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Στο Ηράκλειο την Παρασκευή ο Βιτσόρεκ για τον ΟΦΗ

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 08:30 Γράφτηκε από

Την Παρασκευή (14/1) αναμένεται στο Ηράκλειο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ο Αμερικάνος David Wieczorek (3/1/1996, 2.02, ακραίος).

Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τις πτήσεις, στον σχεδιασμό του ΟΦΗ, είναι ο Wieczorek, να κάνει προπόνηση την Παρασκευή, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάνειου αθλητικού κέντρου και αν είναι έτοιμα τα χαρτιά του, να βρίσκεται στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, που θα γίνει το Σάββατο (15/1, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Το παιχνίδι θα γίνει με το καθεστώς του 10%, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, σε ότι αφορά στην παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο. Λόγω της περιορισμένης δυνατότητας παρουσίας φιλάθλων, γίνεται γνωστό ότι, θα εκδοθούν λίγα εισιτήρια. Προτεραιότητα παρουσίας στο γήπεδο, θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και της κάρτας μέλους Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ενώ, δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου. Η είσοδος στο γήπεδο, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα στο 2810-311525.

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search