Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Παρασκευάς Τσέλιος: "Ο φετινός ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα"

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 14:02 Γράφτηκε από

«Εχει στηθεί μια πολύ καλή ομάδα και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο» τονίζει ο 24χρονος  (2μ07) κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευάς Τσέλιος, για τις πρώτες του εντυπώσεις απο την φετινή ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται και για τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, καθώς στις 1,2 και 3/10 θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Καλαμάτας, με την συμμετοχή ακόμη του Παναθηναικού και της Κηφισιάς.

Κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, θα τεστάρει τις δυνάμεις της και όπως τονίζει ο Τσέλιος «πάμε πολύ καλά και έχουμε δουλέψει αρκετά, σε τεχνικό κομμάτι και φυσική κατάσταση. Περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Για τη συνεργασία που έχει με τον Κώστα Δεληκώστα, τονίζει πως «ο κόουτς είναι πολύ καλός. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική και ατομική τεχνική. Πιστεύει σε εμάς και εμείς σε αυτόν.  Θέλει να μας δώσει ότι μπορεί για να ανέβουμε επίπεδο».

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «θα δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα απο ότι τα προηγούμενα χρόνια. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Ενώ, για το πως βλέπει σήμερα τον ΟΦΗ, στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα, καθώς είχε αγωνιστεί ξανά στην πρώτη χρονιά του ΟΦΗ, στη μεγάλη κατηγορία, τονίζει πως «είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έχει οργανωθεί αρκετά σε σχέση με την πρώτη χρονιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος».

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search