Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

TAA ΟΦΗ: Οι δηλώσεις μετά την κλήρωση της Volleyleague

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 19:26 Γράφτηκε από

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League, έφερε τον ΟΦΗ, να ξεκινάει με μεγάλα παιχνίδια, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, στις 16 Οκτωβρίου και με τον Παναθηναικό την δεύτερη αγωνιστική στην Αθήνα, σε δυο παιχνίδια γεμάτα προκλήσεις.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος μαζί με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα και τον αρχηγό της ομάδας Ακη Δαρίδη, εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στην κλήρωση ανέφερε ότι «θέλουμε να πάμε καλύτερα απο πέρσι.
 
Εχουμε νεανική ομάδα, στηρίζουμε τα νέα παιδιά, αλλά και ένα πολύ έμπειρο προπονητή» , ενώ ευχήθηκε «καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και να μην αντιμετωπίσουμε τα περσινά προβλήματα με τον κορωνοϊό».
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, στην εμπειρία του οποίου στηρίζει πολλά ο σύλλογος, ανέφερε με θάρρος και αυτοπεποίθηση πως «ανήκουμε ως ομάδα, στο δεύτερο γκρούπ δυναμικότητας και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα».
 
Για την κλήρωση, τόνισε ότι «είναι καλό που ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θα παίξουμε με τον πρωταθλητή, μετά παίζουμε με τον Παναθηναικό. Μπαίνουμε με δυνατά παιχνίδια, στα οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ποιότητα μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στην φωτογραφία, απο την κλήρωση που έγινε στο Κτήμα Κρωπίας Γη, στο Κορωπί, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας και ο αρχηγός του ΟΦΗ Ακης Δαρίδης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search