Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ε. Ζερβάκη: "Έγινε μια πολύ καλή αρχή"

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 21:14 Γράφτηκε από

Ως μια πολύ καλή αρχή για μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ που συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος χαρακτήρισε τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού η προπονήτρια του ΟΦΗ Έφη Ζερβάκη μιλώντας μετά το τέλος του ματς. 

Αναλυτικά η Ε. Ζερβάκη τόνισε: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι έχοντας σκοπό να είμαστε όσο πιο γίνεται ανταγωνιστικοί, απέναντι σε πολύ πιο ψηλά κορμιά, σε παίκτριες που έχουν πιο πολύ εμπειρία και σε μια ομάδα που είναι πιο πλήρης. Τελικά φάνηκε ότι μπορέσαμε όχι μόνο να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά το παλέψαμε πάρα πολύ και στο τέλος μαζί με την τύχη που πρέπει να σε βοηθήσει, καταφέραμε και κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη φορά που ήρθαμε εδώ και έγινε μια πολύ καλή αρχή».

H πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Ελευθερία Διαμαντάκη από την μεριά της επισήμανε: «Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για εμάς. Το θέλαμε πολύ, είμαστε προετοιμασμένες για όλα. Το πιστεύαμε, πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Τα δώσαμε όλα κατά την διάρκεια του αγώνα και τελικά πήραμε μια σπουδαία νίκη».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search