Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kάλεσμα για εμβολιασμό από την ΕΚΑΣΚ

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 16:15 Γράφτηκε από

Κάλεσμα στους ανθρώπους του τοπικού μπάσκετ για άμεσο εμβολιασμό έκανε η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζοντας σε αυτή ότι "σε αυτό τον αγώνα είμαστε μια ομάδα". 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει: 

“Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όλοι μαζί, δίνουμε μια μεγάλη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Η πολιτεία και η αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς και την επιστημονική κοινότητα συνεχίζουν να στηρίζουν και να προωθούν δράσεις και πρωτοβουλίες απέναντι στον Covid-19. Το μπάσκετ της Κρήτης δεν γίνεται να απουσιάζει από αυτήν τη προσπάθεια που στόχο έχει τη ζωή και την υγειά όλων μας.

Σήμερα, αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η εμφάνιση και διασπορά της μετάλλαξης “Δέλτα” εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, θα επιβαρύνει περαιτέρω το σύστημα υγείας και χωρίς αμφιβολία συνεπάγεται νέους κινδύνους για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. καλεί όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ στην Κρήτη να δώσουν το καλό παράδειγμα και να εμβολιαστούν άμεσα.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!! ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΝΕΙ ASSIST ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!”.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μηνάς Αλμπαντάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Μηνάς Αλμπαντάκης

Σχετικά Άρθρα