Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Αφήνει πίσω την κόντρα με τον Δ. Γιαννακόπουλο η Θύρα 13 και του ζητάει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 17:21 Γράφτηκε από

 Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήραν θέση για τις εξελίξεις στο μπάσκετ της ομάδας, ζητώντας από την Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιστρέψει στην ΚΑΕ, αφήνοντας πίσω την κόντρα που έχουν μεταξύ τους.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Η χειρότερη μπασκετική σεζόν εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες εξελίξεις, μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση. Σε αγωνιστικό επίπεδο απαιτούμε όποιο και εάν είναι το μπάτζετ να υπάρξει σοβαρότητα κινήσεων, αποφάσεων και να υπογράψουν ή ανανεώσουν παίχτες που θα τιμάνε το τριφύλλι και θα σέβονται την τεράστια ιστορία του.

Όχι σαν το φετινό τσίρκο που δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.
Από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε αυτό που πρέπει με την παρουσία μας και τη στήριξη στο τμήμα όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης διοίκηση-ομάδα-κόσμος, μένει ακόμα ένας παράγοντας.

Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα!!!
Υ.Γ.: Η δύναμη σου είναι μία... ΘΥΡΑ 13-1966».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search