Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Έδωσε άδεια σε 8 ομάδες ο ΕΣΑΚΕ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 19:02 Γράφτηκε από

Σε νέα συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Παρασκευή, αποφασίστηκε να δοθεί άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στις οκτώ ΚΑΕ για τις οποίες δεν υπήρχαν εκκρεμότητες ή ερωτηματικά σχετικά με τους φακέλους τους.

Οι ΚΑΕ Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Λαύριο ζήτησαν να γίνει η συγκεκριμένη διαδικασία για να μην υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις για όσες δεν είχαν προβλήματα. Κατόπιν τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε για όσες ΚΑΕ δεν είχαν ανοιχτά ζητήματα να πάρουν άδεια, δηλαδή για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Περιστέρι, Κολοσσό, Λαύριο και Ιωνικό.

Αντίθετα, ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλων Πάτρας, για τις οποίες η επιτροπή αδειοδότησης είχε ενστάσεις αλλά δεν υιοθετήθηκαν οι εισηγήσεις της, ουσιαστικά πήραν παράταση.

Ουσιαστικά έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου, πλέον, να καλύψουν όποιες τυχόν εκκρεμότητες υπήρχαν. Όσες ΚΑΕ αδειοδοτηθούν, θα εξεταστούν και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά όσες δεν πάρουν άδεια, δεν θα περάσουν σε αυτή τη φάση (αλλά θα έχουν δικαίωμα προσφυγής σε δευτεροβάθμιο όργανο).

Πηγή: sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search