Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Μπάσκετ: Η Κρήτη κοντά στο “Her World, Her Rules”

Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 21:21 Γράφτηκε από

Διαφορετικές γωνιές της Κρήτης είχαν την ευκαιρία να συστηθούν με το πρόγραμμα “Her World, Her Rules” της FIBA, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΟΚ και φέρνει κορίτσια Δημοτικών Σχολείων κοντά στο μπάσκετ. Τις πρώτες συστάσεις με το άθλημα κάνουν και τα αγόρια Δημοτικών Σχολείων, μέσα από το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία». Εκπρόσωποι της ΕΟΚ στο 30ο Δημοτικό Ηρακλείου και στα Δημοτικά Σχολεία Αποστόλων Ρεθύμνου, Παλαικάστρου Σητείας, Πετροκεφαλίου Ηρακλείου και Φουρφουράς Ρεθύμνου ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιασεμή Σαμαντούρα και Μιχάλης Πετράκης.

30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Συνολικά 47 παιδιά (27 αγόρια, 20 κορίτσια) έπαιξαν μπάσκετ και χάρηκαν το παιχνίδι στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Η διευθύντρια, Αθηνά Ανδριώτη, οι Δάσκαλοι Δημήτρης Τάκας, Μαρία Μουνταντωνάκη, Φωτεινή Καλαμπούκα, Ειρήνη Αποστολάκη, Χριστίνα Τιχάλα και Κατερίνα Αγγελοπούλου, καθώς και ο ΚΦΑ Θεοχάρης Τζίμης είχαν σημαντική συμβολή στην επιτυχία του προγράμματος.

Δημοτικό Σχολείο Αποστόλων Ρεθύμνου

Το Δημοτικό Σχολείο Αποστόλων φιλοξένησε μέσω των δύο προγραμμάτων 34 παιδιά (14 αγόρια, 20 κορίτσια). Καθοριστιή ήταν παρουσία του Διευθυντή, Νίκου Παλιεράκη, των δασκάλων Καλλιόπης Κακουράκη, Ευμορφίας Παπαστεργίου, Καλλιόπης Σφακιανάκη, Αγγελικής Παζαρλή και της ΚΦΑ, Σωτηρίας Μιχαηλίδου.

Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου Σητείας

Το Δημοτικό Σχολείο Παλαικάστρου Σητείας είδε 45 παιδιά (28 αγόρια και 17 κορίτσια) να παίρνουν μέρος στο «Her World, Her Rules» και στο «Τρίποντα στα Σχολεία». Η ΕΟΚ ευχαριστεί και σε αυτήν τους εκπαιδευτικούς: Τον διευθυντή Εμμανουήλ Κοντογιαννάκη, τους δασκάλους Κωνσταντία Σοφουλάκη, Άννα Μαρία Φραγκιαδάκη, Μαρία Παθιάκη, Κωνσταντίνα Μπέλλου, Αλέξανδρο Κουπατσιάρη, Μαρία Αντωνιδάκη, Μαριλένα Πλεξουδάκη και τον ΚΦΑ, Δημήτρη Πορταράκη.

Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου Ηρακλείου

Τα 58 παιδιά (30 αγόρια, 28 κορίτσια) που πήραν μέρος στα δύο προγράμματα που «συστήνουν» το μπάσκετ στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο Πετροκεφαλίου έπαιξαν και έμαθαν με τη συμβολή του Διευθυντή Αντώνη Μαθιουδάκη, των δασκάλων Αντιγόνης Δαμιανάκη, Εμμανουήλ Ντρετάκη, Μαρίας Παρασκευής Γκίκα, Στυλιανής Λενακάκη και του ΚΦΑ, Μιχαήλ Κεφαλάκη.

Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά Ρεθύμνου

Τη δική τους ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο μπάσκετ και να μάθουν περισσότερο για το αγαπημένο μας άθλημα είχαν και οι μαθητές του Φουρφουρά Ρεθύμνου. Συνολικά 18 παιδιά (10 αγόρια, 8 κορίτσια) πήραν μέρος στα δύο προγράμματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν με την ουσιαστική συμβολή του διευθυντή, Αντώνη Κουργιαντάκη, των δασκάλων Κατερίνας Κυριακάκη και Ασπασίας Τσιμοπούλου και της ΚΦΑ Σωτηρίας Μιχαηλίδου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search