Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Βόμβα: «Το ΝΒΑ ετοιμάζει ευρωπαϊκή περιφέρεια»

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 21:10 Γράφτηκε από

Ο Άνταμ Σίλβερ έχει στείλει επιστολή στoν Τζόρντι Μπερτομέο

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca ο Άνταμ Σίλβερ με τη συνεργασία FIBA και τοπικών λιγκων ετοιμάζει ευρωπαϊκο όμιλο στο ΝΒΑ.

«Το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ βρίσκονται πολύ κοντά σε έναν σεισμό που δεν θα έχει προηγούμενο στην ιστορία των αγώνων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MARCA, το NBA και η FIBA έχουν ήδη αρχίσει να διαπραγματεύονται τη δημιουργία του NBA Europe. Της ευρωπαϊκής περιφέρειας δηλαδή ου του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο ώστε σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτό σημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με τους Λέικερς; Όχι. Σημαίνει ότι ο έλεγχος της επωνυμίας περνά στο NBA, το οποίο βλέπει την ευρωπαϊκή κατηγορία ως την πέμπτη διοργάνωση μετά το NBA, το WNBA, το Development League και το NBA Africa. Μάλιστα, αν εξαρτάται από το ΝΒΑ, αυτή η συμφωνία μπορεί να ξεκινήσει ήδη από την επόμενη σεζόν.

Η δυσαρέσκεια που έδειξαν αρκετοί σύλλογοι της Euroleague που οδήγησε στην αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου, Διευθύνοντος Συμβούλου της διοργάνωσης, για την επόμενη σεζόν, έχει επιταχύνει τα βήματα για τη δημιουργία αυτού του ΝΒΑ Europe, όπως επιβεβαιώθηκε από διάφορες πηγές

πηγή sportime.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search