Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή του κλειστού του Ασημίου

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 14:28 Γράφτηκε από

Υπογράφτηκε την Κυριακή 13/06 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Γόρτυνας μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και του Δημάρχου Γόρτυνας κ. Κοκολάκη , η σύμβαση για το κλειστό Γυμναστήριο Ασημίου, προϋπολογισμού 1,9 εκατ. Ευρώ.

Το Γυμναστήριο θα αποτελέσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, θα διαθέτει αίθουσα αθλοπαιδιών, κερκίδες, αποδυτήρια, χώρο κυλικείου, θέσεις στάθμευσης και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο.

«Ευχαριστούμε θερμά τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την θέληση και την αποφασιστικότητα που έδειξε, ώστε αυτό το μεγάλο έργο, που παρέμενε βαλτωμένο για περισσότερα από 15 χρόνια, να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί. Τον ευχαριστούμε που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον Δήμο μας και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας μας, δίνοντας λύσεις και δημιουργώντας προοπτικές για το μέλλον.

Ο υφυπουργός  Αθλητισμού στις πρώτες του δηλώσεις του έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γόρτυνας.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, αναμένεται η χρηματοδότηση 360.000 ευρώ για δύο μίνι γήπεδα σε Άγιο Θωμά και Χουστουλιανά και ένα γήπεδο μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα. Επίσης θα γίνουν δύο μίνι γηπέδα  σε Παναγιά και Λαράνι και υλοποίησης έργων στα γήπεδα της Αγίας Βαρβάρας και των Αγίων Δέκα. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search