Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Στην 9η θέση στον προκριματικό της σφυροβολίας ο Αναστασάκης (Video)

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 15:10 Γράφτηκε από

Ο Μιχάλης Αναστασάκης αγωνίστηκε στο πρώτο προκριματικό γκρουπ της σφυροβολίας και ολοκλήρωσε την παρουσία με καλύτερη βολή στα 70,84 μέτρα.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε με 70,49 μ. πέτυχε 70,84 μ. στη δεύτερη και ήταν άκυρος στην τρίτη προσπάθεια. Ο έμπειρος αθλητής πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιμετώπισε έναν τραυματισμό, που τον πήγε πίσω και δεν του επέτρεψε να δώσει συνέχεια στο καλό ξεκίνημα τη σεζόν. Ο Πολωνός Νοβίτσκι ήταν ο μόνος που πέτυχε το όριο (77,50 μ.) στο πρώτο γκρουπ, καθώς είχε βολή στα 78,78 μέτρα.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας του: «Είχα πει μετά το παγκόσμιο ότι θα παίξω πολύ με την ψυχολογία και τον εαυτό μου. Σήμερα κέρδισα τον εαυτό μου και έχασα μια πολύ ευκαιρία, η οποία ήταν σίγουρα στα μέτρα μου. Αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό στην ηβική σύμφυση -συγνώμη για το emotion- και έχασαν τον ρυθμό μου, ειδικά με τα αποτέλεσματα μου μετά την Τρίπολη έχασαν. Έτσι, είπα ότι θα ρισκάρω στην τελευταία μου βολή, αλλά άνοιξαν τα χέρια και αποδείχθηκε μία χαμένη ευκαιρία, η οποία ήταν στα μέτρα μου σίγουρα.

Τώρα χρειάζομαι 4-6 εβδομάδες ξεκούρασης, γιατί ο τραυματισμός μου είναι σε επικίνδυνο σημείο. Πρέπει να να ξεκινήσει η νέα χρονιά χωρίς τραυματισμούς για αν έρθω στο επίπεδο που θέλω. Κρατώ από το 2022 ότι κατά κάποιο τρόπο έφτιαξα στην ψυχολογία μου, διασκέδαζα την προπόνηση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search