Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Πυγμαχία ΟΦΗ: Συνάντηση με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 17:04 Γράφτηκε από

Συνάντηση με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Γεώργιο Μπουζαλά, είχε ο επικεφαλής του τμήματος πυγμαχίας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μανιουδάκης, με σκοπό να τον ενημερώσει για τα σχέδια του νέου τμήματος, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο κ. Μανιουδάκης, ενημέρωσε τον κ. Μπουζαλά, για όλα τα έγγραφα που έχουν σταλεί στην Ομοσπονδία, για την επίσημη επανεγγραφή του τμήματος, με στόχο την συμμετοχή του, στους επόμενους επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, που αφορούν στην πληρωμή των παραβόλων, αλλά και την ασφάλιση του προπονητή.

Το επόμενο βήμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα είναι η ένταξη και αυτού του τμήματος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο έχουν ενταχθεί όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, εξέφρασε την ικανοποίηση του, ότι ο ιστορικός σύλλογος του ΟΦΗ, επανεκκινεί το τμήμα πυγμαχίας και θα τονώσει και αυτός με τη σειρά του, την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι δοκιμαστικές προπονήσεις και οι νέες εγγραφές στο τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, που λειτουργεί στο γυμναστήριο Global.

Οι ημέρες των προπονήσεων έχουν ως εξής:

Ανδρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 9μμ-10.30μμ.

Γυναίκες: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 5μμ-6μμ.

Παιδικό: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 5μμ-6μμ.

Υπεύθυνος Τμήματος: Μιχάλης Μανιουδάκης.

Προπονητής: Γρηγόρης Φανουργάκης.

Πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 2810-311525.

Στην φωτογραφία, ο επικεφαλής του τμήματος πυγμαχίας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μανιουδάκης, με τον Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Γεώργιο Μπουζαλά.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search