Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Xρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Παρίσι για τον Μ. Στεφανουδάκη

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 23:11 Γράφτηκε από

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του θα επιστρέψει από το Παρίσι και το Paris 2022 Grand Prix ο Μανώλης Στεφανουδάκης . 

Ο Μεσαρίτης πρωταθλητής ΑμεΑ κατάφερε με βολή 29. 08μ. στην κατηγορία F53/54 να πάρει την πρώτη θέση ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές , ένας από αυτούς ο Αμερικάνος που κατέχει τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή ακοντίου της κατηγορίας F54 από το 2021 με 33,29μ. .

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Μ. Στεφανουδάκης ανέφερε: 

‘’Είμαστε πολύ χαρούμενοι αφού είχαμε μια αξιόλογη εμφάνιση και ένα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα στην τρίτη διοργάνωση της χρονιάς παρόλο που δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε καμία προπόνηση όσες μέρες βρισκόμαστε στο Παρίσι. Συμμετείχαμε σε ένα Grand Prix όπου στην κατηγορία μας είχε πολλούς και κορυφαίους αθλητές και ανάμεσα σε αυτούς τον συναθλητή μου που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό στην κατηγορία F54. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το επίπεδο αρκετά υψηλό αφού το 2023 η Γαλλία φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου και το 2024 τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχίζουμε με στόχο να ανέβουμε στην παγκόσμια κατάταξη και να προετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2023.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Ιπποκράτη Σκαντζάκη, την οικογένεια μου, τους φίλους μου αλλά και όλο τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε προσπάθεια μου.’’

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search