Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Ηράκλειο : «Βροχή» τα πανελλήνια ρεκόρ στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών Εφ.-Νεαν.

Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 09:40 Γράφτηκε από

Συνεχίστηκαν οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων–Νεανίδων στο Ηράκλειο.


Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της «γαλανόλευκης» αποστολής στην πρεμιέρα συνεχίστηκαν και τη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων–Νεανίδων στο Ηράκλειο και στις δύο κατηγορίες.


Ο Κώστας Λαμπρίδης συμμετείχε στο δεύτερο γκρουπ στην κατηγορία των 61 κιλών και έκανε τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ, ξεπερνώντας τον εαυτό του, αφού αυτός ήταν ο κάτοχος. Ο 17χρονος αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του, σηκώνοντας 103 κιλά στο αρασέ, 133 στο ζετέ και 236 στο σύνολο και κατετάγη τρίτος στο γκρουπ του, κερδίζοντας το χειροκρότημα.


Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Έλενα Τζατζολάρη στο πρώτο γκρουπ στην κατηγορία των 55 κιλών, καθώς έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στο ζετέ, αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού και στο σύνολο έκανε ατομικό και πανελλήνιο ρεκόρ.
Η 19χρονη αθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της, σηκώνοντας 77 κιλά στο αρασέ, 98 κιλά στο ζετέ και 175 κιλά στο σύνολο.


Την ίδια μέρα καταρρίφθηκε κι ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Αμερικανός Μόρις Χαμπτον στην κατηγορία των 61κιλών σήκωσε 160 κιλά στο ζετέ κι έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων.

πηγή sportfm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search