Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Ξανά υπό κράτηση από αύριο ο Τζόκοβιτς!

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 13:44 Γράφτηκε από

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι ελεύθερος απόψε, όμως αύριο θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο κράτησης

Όπως προέκυψε από την ακρόαση ενώπιον του δικαστή Άντονι Κέλι, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα πάει αύριο το πρωί για συνέντευξη στα γραφεία μετανάστευσης και στη συνέχεια θα τεθεί υπό κράτηση.

Θα έχει το δικαίωμα να συναντήσει με φύλαξη στη συνέχεια τους δικηγόρους του για προετοιμασία της έφεση, αλλά μετά θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο κράτησης και θα μείνει εκεί μέχρι την έναρξη της ακρόασής του την Κυριακή (16/1).

Σύμφωνα με τα λόγια του δικηγόρου του Νόλε, του Νικ Γουντ, στη σημερινή ακρόαση, η απόφαση του υπουργού μετανάστευσης για ακύρωση της βίζας βασίστηκε στο γεγονός ότι αν ο 34χρονος Σέρβος μπορούσε να μείνει στη χώρα, τότε θα υπήρχε «ενθουσιασμός» στους αντιεμβολιαστές, κάτι το οποίο χαρακτήρισε παράλογο. Ανέφερε ακόμα ότι ελήφθησαν υπ' όψιν και παλαιότερες δηλώσεις του Νόλε σχετικά με το εμβόλιο, ενώ υπογράμμισε ότι ο Τζόκοβιτς είναι υψηλού προφίλ πρόσωπο με αντένδειξη στον εμβολιασμό και αμελητέο ρίσκο.

Η ακρόαση της Κυριακής θα γίνει ενώπιον του δικαστή Κέλι, που δικαίωσε τον Νόλε την περασμένη Δευτέρα. Μιλάμε, όμως, για διαφορετική υπόθεση πλέον και τα περιθώρια «αντίδρασης» της νομικής ομάδας του Τζόκοβιτς είναι σαφώς πιο στενά.

Θυμίζουμε ότι η απόφαση της Δευτέρας βασίστηκε σε διαδικαστικά θέματα στο αεροδρόμιο, καθώς θεωρήθηκε ότι δεν δόθηκε αρκετός χρόνος στον παίκτη να απαντήσει στην προειδοποίηση ακύρωσης της βίζας.

Πηγή: sdna.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search