Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Ανατροπή και σύλληψη Τζόκοβιτς!

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 11:00 Γράφτηκε από

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγες ώρες μετά τη δικαίωση του από το δικαστήριο της Μελβούρνης φέρεται να έχει συλληφθεί από τις αρχές της Αυστραλίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του Σέρβου τενίστα

Ειδικότερα, μια Σέρβα δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι είχε συνομιλία με τον πατέρα του «Νόλε» προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τη δικαίωση του στην έφεση στην υπόθεση της ακύρωσης της βίζας του και εκείνος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν λίγη ώρα είχε δικαιωθεί από το ομοσπονδιακό δικαστήριο και δεν θα ακυρωνόταν η βίζα του. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ενημέρωση είτε από την πλευρά του ίδιου του Τζόκοβιτς, είτε από τους δικηγόρους του, είτε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, όμως στη Σερβία κάνουν λόγο για νέο σκάνδαλο.

Όσον αφορά τη νομοθεσία στην Αυστραλία, φαίνεται πως η κυβέρνηση παρότι στο δικαστήριο ο Σέρβος κέρδισε την έφεση, έχει τη δυνατότητα να τον απελάσει. Και εφόσον γίνει αυτό δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία για τρία χρόνια. Φυσικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Australian Open είναι αμφίβολη, αφού είναι πιθανό να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη χώρα των καγκουρό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search