Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Το "ευχαριστώ" των σεισμόπληκτων στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 16:51 Γράφτηκε από

Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα», ευχαριστεί τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για τις δωρεάν κάρτες φίλου που διέθεσε σε παιδιά σεισμόπληκτων οικογενειών, απο το Αρκαλοχώρι.

Στην ανακοίνωση του, ο Σύλλογος, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και όλο το Δ.Σ. για την ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Οι κάρτες φίλου ΟΦΗ παραδόθηκαν στους νέους μικρούς φίλους του Ο.Φ.Η., ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας αναφέρει:

"Με μια ακόμη αθόρυβη, διακριτική και σεμνή δράση συνεχίζεται η στήριξη του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η προς τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Δανδάλη και σύσσωμη την διοίκηση του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η που ανταποκρίθηκε εγκάρδια στο αίτημα του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» για την δωρεάν έκδοση κάρτας φίλων του Ο.Φ.Η σε παιδιά σεισμόπληκτων οικογενειών. Τα εισιτήρια παραλήφθηκαν και δόθηκαν στους νέους μικρούς φίλους του Ο.Φ.Η.

Χαιρόμαστε που μέσα από τις δράσεις σας το ύψιστο αγαθό του αθλητισμού έρχεται να συναντήσει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη".

Στην φωτογραφία, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου σεισμόπληκτών του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Κώστας Γκαντάτσιος, με τον υπεύθυνο λογιστηρίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Μάνο Ζωάκη, στην παραλαβή των καρτών φίλου ΟΦΗ, πριν το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search