Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Σφοδρή επίθεση ΠΣΑΚ σε ΕΟΚ για την μη έναρξη των χαμηλών κατηγοριών

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 10:12 Γράφτηκε από τον

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΟΚ και των ομάδων των εθνικών κατηγοριών, τις οποίες κατηγορεί πως κρύβονται πίσω από τους λοιμωξιολόγους και δεν καταθέτουν ένα βιώσιμο πλάνο για επιστροφή αρχικά στις προπονήσεις και μετέπειτα στη δράση, εξαπέλυσε ο ΠΣΑΚ.

Οι παίκτες ζητούν άμεσα συνάντηση με την ΕΟΚ, ώστε να απευθυνθούν από κοινού στους λοιμωξιολόγους για να δημιουργηθεί ένα πρωτόκολλο με στόχο την επιστροφή στη δράση τις επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει :

«Παίζετε με τις ζωές μας...

Ο κόμπος έφθασε... στο χτένι, όλα έχουν και τα όρια τους, κύριοι!

Δεν ξέρουμε τι συμφέροντα έχετε αλλά εμείς δεν ανεχόμαστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες, έχουμε δώσει λύση για τα έξοδα των τεστ κι εσείς αδιαφορείτε προκλητικά.

Κοιτάξτε γύρω σας, κάνατε το μπάσκετ μικρό, εσείς, οι οποίοι σε κάθε επιτυχία βγαίνατε μπροστά για τη...λεζάντα.

Στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ, κάθισαν σαν άνθρωποι, συζήτησαν και πράττουν το αυτονόητο.

Στη Superlague 2, η ομοσπονδία και τα σωματεία σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, κατέθεσαν από την πρώτη μέρα το υγειονομικό πρωτόκολλο της Superleague 1 αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου τα έξοδα για τα τεστ και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στη volley league, η ομοσπονδία με τον ΠΑΣΑΠ από κοινού, κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή υγειονομικό πρωτόκολλο αναλαμβάνοντας το κόστος των τεστ.

Στο μπασκετ, η ομοσπονδία και οι σύλλογοι απο την Α2 κατηγορία και κάτω, κρύβονται πίσω απο τους λοιμωξιολόγους και ουδέποτε κατέθεσαν πρόταση για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες.

Ακόμη και την ύστατη ώρα, εμείς στον ΠΣΑΚ, είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε ένα μεγάλο ποσό για τα τεστ αλλα δυστυχώς δεν διοργανώνουμε εμείς το πρωτάθλημα...

Ζητάμε για μια ακόμη φορά συνάντηση με την Ομοσπονδία και ελπίζουμε αυτή τη φορά να ανταποκριθεί, έτσι ώστε, ενωμένοι οι φορείς του μπάσκετ, να απευθυνθούμε στους λοιμωξιολόγους και να συζητήσουμε για το πρωτόκολλο και την επανέναρξη των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport