Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Ράλλης: «Δεν καταλαβαίνω πως το ν’ αθλείσαι είναι ενάντια στην υγεία»

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 17:46 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την ανάρτηση του προπονητή μπάσκετ του ΟΦΗ

Προ ολίγου, ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση πως εκτός άλλων και ο ομαδικός αθλητισμός θα παραμείνει ανενεργά μέχρι και την 7η ημέρα του Ιανουαρίου 2021.

Στο άκουσμα αυτό, αρκετοί προπονητές για ακόμα μια φορά διερωτήθηκαν για ποιον λόγω ο αθλητισμός είναι ενάντια στην υγεία. Μέσα σε αυτούς και ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, ο οποίος «ξέσπασε» στο προσωπικό του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης, αναρωτιέται και καταγράφει τους προβληματισμούς του, ενώ ζητάει απάντηση και από κάποιον υπεύθυνο σε διάφορα ερωτήματα, όπως και το γιατί αν αθλείσαι είναι ενάντια στην υγεία.

Αναλυτικά:

«Τι σας ενοχλεί και γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα γήπεδα για να κάνουν προπόνηση οι αθλητές των εθνικών κατηγοριών, δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά. Μιλάμε για προπόνηση, όχι για αγώνες. Όχι για μετακινήσεις. Με αυστηρά πρωτόκολλα, χωρίς συνωστισμό, όπως πριν και κάθε έλεγχο που χρειάζεται. Μιλάμε για ημιεπαγγελματικό αθλητισμό. Μπορεί κάποιος υπεύθυνος, κάποιος επιστήμονας να βγει και να μας αποδείξει ότι αυτό είναι λάθος; Ότι θα επιβαρυνθεί έτσι το σύστημα υγείας; Υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη που απαγορεύεται να αθλείσαι; Που απαγορεύουν στους επαγγελματίες αθλητές να αθλούνται; Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα και εμπεριστατωμένα; Λευτέρη; Ακούει κανεις;Καταλαβαίνω τον προβληματισμό και ότι είναι κάτι χωρίς προηγούμενο, δεν καταλαβαίνω πως το να αθλείσαι είναι ενάντια στην υγεια».

Πηγή: sports-factory.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport