Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

K. Πάλλης: Χρειάζεται προσοχή το ματς με την Πεντέλη

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 11:15 Γράφτηκε από τον
Για το ματς της Κυριακής με την Πεντέλη μίλησε ο Κ. Πάλλης. Για το ματς της Κυριακής με την Πεντέλη μίλησε ο Κ. Πάλλης.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πεντέλη στα Δύο Αοράκια μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ Κώστας Πάλλης στη σελίδα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στο Facebook. 

Ο σέντερ του ΟΦΗ επισήμανε ότι παρά το γεγονός πως η Πεντέλη προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ο ΟΦΗ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο ματς της Κυριακής. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο Κ. Πάλλης τόνισε: 

"Η Πεντέλη προέρχεται από ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων κ είναι βέβαιο ότι θα ψάξει αντίδραση με νίκη. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτό την καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνη. Επομένως το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή σε όλη τη διάρκεια του κάτι το οποίο μας στοίχισε στην πρώτη αναμέτρηση, όπου η καλή εικόνα σ ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού δεν ήταν αρκετή. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας κάνει μια καλή προσπάθεια, έχει ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά και είναι ένας από τους λόγους που την Κυριακή περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να μας τιμήσει με την παρουσία του και να μας ωθήσει σ ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)