Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Ρέθυμνο: Στα θρανία Κάρτερ και Γαρέζος

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 17:16
Α1
Γράφτηκε από τον

Την 4η κατά σειρά επίσκεψη του, στο πλαίσιο της δράσης «Time out… για Αγγλικά», πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο φιλοξενήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Οι καλαθοσφαιριστές της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Τζος Κάρτερ και Γιώργος Γαρέζος φιλοξενήθηκαν από το ΣΤ’ 1, όπου οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους στην αγγλική γλώσσα, πραγματοποιώντας μία μίνι συνέντευξη. Στη συνέχεια, έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι της κρεμάλας, δυσκολεύοντας αρκετά τους παίκτες μας. Φυσικά, εκείνοι με τη σειρά τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να σηκωθούν και να γράψουν στον πίνακα, με τους… συμμετέχοντες να εμφανίζονται, πάντως, αρκετά διαβασμένοι.

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι Κάρτερ και Γαρέζος υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν αγκαλιές και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, δίνοντας το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Νίκο Κυδωνάκη και τη δασκάλα των Αγγλικών Γεωργία Λιάσα για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)