Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Το μενού της δεύτερης ημέρας του ΕΚΟ Αll Star Game

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 09:35
Α1
Γράφτηκε από τον
Πλούσια δράση εντός και εκτός γηπέδου περιλαμβάνει το μενού της δεύτερης ημέρας του 24ου ΕΚΟ All Star Game. Πλούσια δράση εντός και εκτός γηπέδου περιλαμβάνει το μενού της δεύτερης ημέρας του 24ου ΕΚΟ All Star Game.

Με αρκετές δράσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου συνεχίζεται σήμερα (8/2) στο Ηράκλειο το τριήμερο της γιορτής του μπάσκετ με την διεξαγωγή της δεύτερης ημέρας του 24ου ΕΚΟ All Star Game. 

Πέραν του Σεμιναρίου προπονητών του ΣΕΠΚ που θα συνεχιστεί σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11.30 το πρωί θα υπάρξει επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή, ενώ ακολούθως στις 12 στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης θα υπαρχει ειδικό περίπτερο με τη συμμετοχή των mascots, Αθλητών, Cheerleaders και διαγωνισμός με τοποθέτηση μπασκέτας, υπογραφή αυτογράφων, διανομή έντυπου υλικού και δώρων.

Παράλληλα η ημέρα περιλαμβάνει εθελοντική αιμοδοσία στη Λότζια , και στη συνέχεια η δράση θα μεταφεθεί στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια όπου στις 3μ.μ θα γίνει το EKO All Star Game για αθλητές με αναπηρικά αμαξίδια, και στις 5μ.μ μεγάλοι αστέρες του ελληνικού μπάσκετ όπως οι Παπαλουκάς, Διαμαντίδης. Παπαδόπουλος και άλλοι πολλοί θα συνθέσουν την ομάδα All Time Stars με προπονητή τη μεγάλη μορφή του κρητικού μπάσκετ τον Νίκο Τούλη, και θα αντιμετωπίσουν τους ανατέλλοντες αστέρες του ελληνικού μπάσκετ που θα συγκροτήσουν την ομάδα Rising Stars με προπονητές τους Βόβορα, Λημνιάτη, και Καρβελά. 

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου αγώνα θα διεξαχθεί και ο ΕΚΟ διαγωνισμός τριπόντων, καθώς και ο ΕΚΟ διαγωνισμός καρφωμάτων. Οι νικητές των δύο διαγωνισμών θα προκριθούν στους αντίστοιχους της Κυριακής (9/2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου για το 24ο All Star Game: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

09:00 – 13:00: ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Σεμινάριο προπονητών ΣΕΠΚ

11:30: Επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

12:00: Event σε Περίπτερο EKO ASG’20 στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή των mascots, Αθλητών, Cheerleaders και διαγωνισμός με τοποθέτηση μπασκέτας, υπογραφή αυτογράφων, διανομή έντυπου υλικού και δώρων.

10:00 – 13:00: Εθελοντική Αιμοδοσία «EXOYME ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ» στη Λότζια (κεντρική πλατεία του Ηρακλείου).

15:00: Λειτουργία Basket Village

15.00: EKO ALL STAR GAME ΟΣΕΚΑ

17:00: EKO ALL STAR GAME 2020 ALL TIME STARS – RISING STARS

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)