Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Θέλουν Ολυμπιακούς αγώνες με κόσμο στο Τόκιο

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 10:57 Γράφτηκε από τον

Την επιθυμία της να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο με την παρουσία θεατών εξέφρασε η Σέικο Χασιμότο σε δηλώσεις της σε εφημερίδα της Ιαπωνία.

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ο.Α. υποστήριξε ότι είναι μια άποψη που πολλοί τάσσονται υπέρ στην χώρα αλλά υπογραμμίζει ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την πανδημία.

«Εξετάζοντας την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, οι αθλητές θα αναρωτηθούν γιατί δεν υπάρχει κανείς στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όταν άλλες σε διοργανώσεις επιτρέπεται η παρουσία θεατών. Όλοι θέλουν να ληφθεί άμεσα μία απόφαση για την παρουσία φιλάθλων, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για την διαμονή και τα εισιτήρια», ανέφερε η Χασιμότο, η οποία πρόσθεσε:

«Η υποστήριξη για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα αυξηθεί, έως ότου αποκλείσουμε πολλές πηγές ανησυχίας για τη πανδημία του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής πίεσης στο ιατρικό σύστημα», ανέφερε.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι παρά την επιθυμία της Χασιμότο την οποία δέχονται και άλλα μέλη των αρμόδιων επιτροπών η κοινή γνώμη είναι υπέρ της ακύρωσής τους ή της μεταφοράς τους σε άλλη ημερομηνία.

Πηγή: sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport